Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 
 

Boekhouding Diensten ABC Zelf

ABC Zelf kan verschillende diensten met betrekking tot boekhouding voor jouw bedrijf op zich nemen. Hieronder kan je meer informatie vinden over mijn diensten. 

Ook gebruik maken van één van mijn boekhouding diensten?

Neem contact op

 

Financiële administratie voor ZZP'ers en starters

ABC Zelf  kan voor jou als ZZP'er of starter de boekhouding bijhouden. Via het programma en de app snelstart, waar je via ABC Zelf een account krijgt, kan je bonnen en facturen direct indienen. Deze verwerk ik voor jou online. Zo kan je snel de bonnen en facturen verwerken en hoef je niet alles eindeloos te bewaren.

Heb je een ingediende bon of factuur nodig? Geen probleem! Je kan de bon zelf via de app ook downloaden of inzien. Lukt dat niet dan kan het ook via mij. Stuur mij een app, sms of mail en je krijgt dit document zo snel mogelijk toegestuurd, dat is het voordeel van het programma snelstart en mijn werkwijze. 

Naast deze service maak ik ook de kwartaal afsluitingen en verzorg ik de BTW aangiftes zodat alle belastingzaken voor jou geregeld worden. Ook de nieuwe klein ondernemersregeling voor 2020 ken ik en kan ik je in adviseren. 

 
 

 
Financiële interim diensten

Heeft je bedrijf tijdelijk iemand nodig als boekhouder? Dan kan je mij ook inhuren voor financiële interim diensten. 

Ik sta voor communicatief, meedenkend en vakkundig. Hierdoor zal ik ook voor jouw bedrijf iets kunnen betekenen. 

Wil je mij inhuren voor interim diensten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Contact opnemen

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren