Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 
 

Over ABC Zelf 

Natuurlijk wil ik, Dorien Dubbers, zorg dragen voor alles wat met jouw financiën te maken heeft. Maar vooral wil ik een vraagbaak zijn en zorgen dat jij jouw creatieve werk volledig kunt blijven doen. Ondernemen is ook een vak. Jazeker, en daar ontkom je zeker niet aan. Maar met een juiste partner "in crime" is het toch een stuk gemakkelijker en zo hoop ik een juiste ondersteuning te geven aan wat jij graag met jouw organisatie wilt waarmaken.

Ik zoek altijd het persoonlijke contact, zodat je mij makkelijk kunt mailen, appen of smsen. Ik ben communicatief, meedenkend en vakkundig. Hieronder kan je mijn CV downloaden.

 
 

Samenwerking

Ik ben lid van de community van Snelstart en zal met hen samenwerken zoveel als mogelijk. Zij verzorgen de regelgeving en softwarematige verwerking van de financiële gegevens en doen dat soepel en accuraat. Natuurlijk zijn mijn AVG en hun AVG wetgeving hierop afgestemd. Daar werk ik graag mee samen. www.snelstart.nl

Verder is nog een belangrijke speler waar ik mee samenwerk ZZP Nederland

 

Missie

Een missie is een groot woord. Wat ik echt wil is dat niemand meer last heeft van zijn administratieve verplichtingen terwijl men zelf zijn missie in de wereld kan zetten. Te vaak zie ik dat iemand een mooi, goed en inspirerend idee heeft. Maar met dat het een echte organisatie wordt zakt de moed in de schoenen omdat er zoveel bij komt kijken. In Nederland zijn we zeker doorgeschoten met onze regeltjes maar soms moeten we er eerst in duiken en ze gaan begrijpen. Dan kunnen ze zeker ook ondersteunend zijn. En daar uitkomen is voor mij een uitdaging en een wens. Als dat een missie is dan is dat mijn missie.

 

Als ik doe wat ik goed kan en jij doet waar jij goed in bent dan doen we het samen beter. Toch?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren